Send mail til gm@gittemerrild.dk

 

 

Kommunikation og PR

 

 

De fleste virksomhedsledere har et mål for deres forretning.

De færreste små virksomheder har imidlertid tænkt over eller forholdt sig til, hvad kommunikation kan gøre for deres forretning og omverdnens opfattelse af deres arbejde.

 

Hvordan synliggør man sin virksomhed og de visioner, man driver forretning efter?

 

PASSIONEN I HVERDAGEN

Hvis man bruger kræfter på at have sin egen forretning, er det meget ofte, fordi man brænder for det, man har valgt at lave.

Alle de informationskanaler, man vælger at gøre brug af, skal formidle denne ild. Hjemmeside, nyhedbreve, pressetekster, produktblade skal fortælle, hvad det er for en passion, der driver hverdagen.

 

 

Forbavsende mange ledere tror, at blot man er i medierne med sine ydelser, bliver de synlige. Det gør de også - lidt. Men kunder, interessenter, allierede og medarbejdere fortjener andre og flere oplysninger, end dem de kan se i medierne. Oplysninger, der åbner døren ind til virksomhedens værdier og synliggør det ansvar, som omverdnen i stigende grad kræver af erhvervslivets aktører. Små som store.

 

 

PLAN FOR PASSIONEN

Med en kommunikationsplan og en strategi for, hvad du vil fortælle om virksomheden, hvem du vil fortælle det til, og hvordan du vil formidle de vigtigste dele af din virksomhed, får du afklaret, hvad der er fundamentet for dit virke.

 

 

 

PROJEKTET

Som erfaren projektleder kan jeg træde til fra A til Z - som idéudvikler, der omsætter ideerne til mål, får dem ført ind i virksomheden og ud i livet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gitte Merrild • Meinungsgade 17B, st. • DK-2200 København N • +45-2083 3650 • gm@gittemerrild.dk

Find dine mål og fortæl om dem